Benvinguts a la Web del Patinatge Artístic d'Argentona!!!

La direcció de la entitat, juntament amb molts dels pares que portem als nostres fills i filles a patinar, hem cregut convenient i necesari la creació d'un espai virtual on poder compartir experiencies alhora que informar i aprendre més sobre aquest bonic esport tant desconegut per a la majoria de nosaltres. I què millor que utilitzar una eina tant potent com és internet, per a difondre les activitats, competicions, i festivals que amb auténtica vocació es porten a terme dins del Club de Patinatge Artístic d'Argentona.
Aquest Blog, ha de convertir-se en un espai obert d'opinió i debat, on tots els que formem part del club, siguin pares, entrenadores i monitores , directius, i sobretot les patinadores i patinadors hi puguin dir la seva per tal de millorar en el que es pugui una entitat emblemática que tots hauríem de fer una mica més nostre.
Esperem les vostres opinions i comentaris.

dijous, 16 de juliol del 2009

Filosofia del Club

El Patinatge Artístic Argentona és un club modest el qual pretén que els seus patinadors s'ho passin bé, una mica de disciplina i practiquin un esport on la resistència, flexibilitat, potència i força s'uneixen.
Aquí, la nostra prioritat no és crear grans campions del món. No tenim l'espai adecuat ni el desemborsament de diners suficients per a optar als entrenaments, material, vestuari i desplaçaments que això requereix, ja que en aquest esport no hi ha subvencions ni ajuts suficients, la qual cosa comporta un gran desemborsament familiar.
També és cert que al patinador que vulgui competir se li facilitarà l'entrenament adecuat a la nostra filosofia de club. Pensem que és millor anar a poc a poc, no cal que un nen amb 11 anys se'l forci i després es cremi i no vulgui tornar a posar-se uns patins, hi ha molt de temps per endavant per arribar, és millor que es diverteixi practicant un esport i al mateix temps adquirir una millora individual amb la qual pot arribar molt més lluny anant més a poc a poc i no quedar-se pel camí.