Benvinguts a la Web del Patinatge Artístic d'Argentona!!!

La direcció de la entitat, juntament amb molts dels pares que portem als nostres fills i filles a patinar, hem cregut convenient i necesari la creació d'un espai virtual on poder compartir experiencies alhora que informar i aprendre més sobre aquest bonic esport tant desconegut per a la majoria de nosaltres. I què millor que utilitzar una eina tant potent com és internet, per a difondre les activitats, competicions, i festivals que amb auténtica vocació es porten a terme dins del Club de Patinatge Artístic d'Argentona.
Aquest Blog, ha de convertir-se en un espai obert d'opinió i debat, on tots els que formem part del club, siguin pares, entrenadores i monitores , directius, i sobretot les patinadores i patinadors hi puguin dir la seva per tal de millorar en el que es pugui una entitat emblemática que tots hauríem de fer una mica més nostre.
Esperem les vostres opinions i comentaris.

dimecres, 29 de juliol del 2009

Nou Èxit de les nostres patinadores



Aquest passat diumenge dia 26/07/09 varem anar a Tordera a la prova d'Iniciació A amb dues de les patinadores del grup A i les dues varen aconsseguir passar l'examen. Va ser un exit total, que no ens esperaven (les nenes encara volen en un nuvol de fantasia) que a la primera i amb tant poc temps d'ença que van passar de categoria, passesin a la categoria de Certificat.


Enhorabona a les dues.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

jo soc una de les dues que van passar a certificat.

Unknown ha dit...

Molt bé nenes, si continueu així segur que ho aconseguireu a passar a la seguent categoria.
MOLTA SORT!!!

Anònim ha dit...

ENHORABONA!!... a les dues i ara, a possar-se les piles amb els axels, dobles, piruetes baixes i angels. Anims i endavant, que això només és el principi...

Anònim ha dit...

Aquest any tindrem un bon nivell a Argentona