Benvinguts a la Web del Patinatge Artístic d'Argentona!!!

La direcció de la entitat, juntament amb molts dels pares que portem als nostres fills i filles a patinar, hem cregut convenient i necesari la creació d'un espai virtual on poder compartir experiencies alhora que informar i aprendre més sobre aquest bonic esport tant desconegut per a la majoria de nosaltres. I què millor que utilitzar una eina tant potent com és internet, per a difondre les activitats, competicions, i festivals que amb auténtica vocació es porten a terme dins del Club de Patinatge Artístic d'Argentona.
Aquest Blog, ha de convertir-se en un espai obert d'opinió i debat, on tots els que formem part del club, siguin pares, entrenadores i monitores , directius, i sobretot les patinadores i patinadors hi puguin dir la seva per tal de millorar en el que es pugui una entitat emblemática que tots hauríem de fer una mica més nostre.
Esperem les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 30 de juny del 2015

Inter-Comarcal ZONA 1

INTER-COMARCAL
Zona 1
...
El passat dissabte 27 de Juny a Sta. Eulàlia de Ronçana es va celebrar l'Inter-Comarcal Zona 1 del Campionat d'Inter-clubs'15.
...
Després de varis anys de no participar als Campionats d'Inter-Clubs que organitza la Federació Barcelonesa es varen classificar tres patinadores d'Argentona per participar a aquesta semifinal.
...
Durant el matí van competir totes les categories en la modalitat de Figures Obligatòries on hi van participar Alba Camarelles en la categoria de Certificat i Iria Sampera en Iniciació C.
...
Figures Obligatòries
Alba i Iria 
...
I a la tarda varen competir totes les categories en la modalitat de Patinatge Lliure on hi va participar Marina Duran en Certificat.
...
Patinatge Lliure
Marina
...
Estem molt contents amb els resultats obtinguts per les nostres patinadores i felicitem a l'Alba Camarelles pel seu primer lloc en la categoria de Certificat en la modalitat de Figures Obligatòries.
...
CERTIFICAT
(Figures Obligatòries)
Alba Camarelles
...
A sigut una Gran Experiència per les nostres patinadores poder participar a aquesta semifinal i un orgull classificar en primer lloc a l'Alba Camarelles que opta a participar a la GRAN FINAL els dies 17/18 d'Octubre a Cerdanyola del Vallès.
...
ENHORABONA i a seguir ENTRENANT !!!