Benvinguts a la Web del Patinatge Artístic d'Argentona!!!

La direcció de la entitat, juntament amb molts dels pares que portem als nostres fills i filles a patinar, hem cregut convenient i necesari la creació d'un espai virtual on poder compartir experiencies alhora que informar i aprendre més sobre aquest bonic esport tant desconegut per a la majoria de nosaltres. I què millor que utilitzar una eina tant potent com és internet, per a difondre les activitats, competicions, i festivals que amb auténtica vocació es porten a terme dins del Club de Patinatge Artístic d'Argentona.
Aquest Blog, ha de convertir-se en un espai obert d'opinió i debat, on tots els que formem part del club, siguin pares, entrenadores i monitores , directius, i sobretot les patinadores i patinadors hi puguin dir la seva per tal de millorar en el que es pugui una entitat emblemática que tots hauríem de fer una mica més nostre.
Esperem les vostres opinions i comentaris.

diumenge, 23 de novembre del 2014

II Trofeu Verneda - Ac. St. Martí

II TROFEU VERNEDA - Ac. St. MARTI
a Barcelona
...
Ahir Dissabte 22 de Novembre es va cel.lebrar al barri de St. Andreu de Barcelona el "II Trofeu Verneda - Ac. St. Martí".
...
Un grup de vuit patinadores d'Argentona hi va participar juntament amb patinadors d'Ac. St. Martí, Castelldefels, Iluro, La Verneda, Montgat i Sagnier.
...
Durant el matí varen competir les categories d'Iniciació E, D i C (menors i majors).
...
PARTICIPANTS d'ARGENTONA Matí
Ainhoa M, Avril P i Carolina A.
...
A la Tarda varen competir els patinadors d'Iniciació B (menors i Majors), A, Certificat, Debutants i Categories.
...
En acabar la competició de la tarda i en espera dels resultats vàrem poder gaudir de l'exhibició dels Germans Wis en Parelles d'Artístic Campions d'Espanya i cinquens del Mon i de Isabel Repullo en Patinatge Individual subcampiona d'Espanya i cinquena al Mundial de Reus 2014.
...
PARTICIPANTS d'ARGENTONA Tarda
Alba, Martina, Javier, Nerea, Isabel, Marina, Mariona i Blanca.
...
Estem molt contents dels resultats obtinguts per les nostres patinadores i felicitem a les quatre patinadores que en aquesta ocasió han obtingut pòdium.
...
En la categoria d'Iniciació B menors Mariona Remacha va obtenir el 1º lloc.
...
INICIACIÓ B menors
Mariona Remacha
...
En Certificat la primera posició va ser per Marina Durán
...
CERTIFICAT
Marina Durán
...
En Debutants Alba Camarelles va quedar en 1ª posició
...
DEBUTANTS
Alba Camarelles
...
I en Categories la 2ª classificada va ser Blanca Batlle.
...
CATEGORIES
Blanca Batlle
......
MOLTES FELICITATS !!!